Asep Darso   Writed by Admin
** Batan Nganggur Mending Cara Batur Nyoba Usaha Dagang Sora Goreng Jeung Alus Nomer Dua Anu Pentingnamah Kuring Nyoba Mugi-mugi Jalma Baroseneun Kuloba Lagu Anu Ngeunaheun Sing Papag Heula Panasaran Meuli Sora Kuri.. Read »
  Asep Darso   Writed by Admin
** Duh Bebende Bebende Anu Ayeuna Matak Nineung Matak Nineung Sagalana Mun Keur Ambeuk Matak Nineung Camberutna Mun Keur Bageur Matak Nineung Ku Nyaahna Duh Bebende Bebende Anu Ayeuna Matak Nineung Matak Nineung Sag.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play