Lirik lagu Darso Dulang Kuring
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hanjakal-hanjakal Pisan
Nalak Tilu Pamajikan
Beak Dengkak Adug-adugan
Kuring Hayang Balikan Deui

Dulang Kuring Teu Bisa Sare
Ajol-ajolan Hayang Mepende
Rek Dikawin Beut Hararese
Kudu Kaselang Ku Batur

Ngajerit Maratan Langit
Nyalahkeun Polah Sorangan
Puguh Kieu Ngumbar Amarah
Ari Hatemah Da Cinta Banget

Ngoceak Maratan Jagat
Ku Teuwasa Narimakeunna
Ku Teu Rido Bulan Maduna
Kuring Teu Kiat Ngabayangkeuna

Rek Maju Gening Abot
Rek Mundur Beuki Angot
Maju Mundur Rarepot
Dulang Kuring Ditutu Batur

Dulang Kuring Teu Bisa Sare
Ajol-ajolan Hayang Mepende
Rek Dikawin Beut Hararese
Kudu Kaselang Ku Batur

Ngajerit Maratan Langit
Nyalahkeun Polah Sorangan
Puguh Kieu Ngumbar Amarah
Ari Hatemah Da Cinta Banget

Ngoceak Maratan Jagat
Ku Teuwasa Narimakeunna
Ku Teu Rido Bulan Maduna
Kuring Teu Kiat Ngabayangkeuna

Rek Maju Gening Abot
Rek Mundur Beuki Angot
Maju Mundur Rarepot
Dulang Kuring Katutu Batur

Ngajerit Maratan Langit
Nyalahkeun Polah Sorangan
Puguh Kieu Ngumbar Amarah
Ari Hatemah Da Cinta Banget

Ngoceak Maratan Jagat
Ku Teuwasa Narimakeunna
Ku Teu Rido Bulan Maduna
Kuring Teu Kiat Ngabayangkeuna

Rek Maju Gening Abot
Rek Mundur Beuki Angot
Maju Mundur Rarepot
Dulang Kuring Katutu Batur

Maju Mundur Sami Mawon
Dipikiranmah Euweuh Tungtungna
Nu Pentingmah Bisa Balik Deui

Kuring Maju Cadu Mundur.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Dulang Kuring Darso, lirik lagu Darso Dulang Kuring, lirik Dulang Kuring Darso, lirik Darso Dulang Kuring, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Darso terlengkap, Download Lirik Lagu Dulang Kuring Darso, Chord dan Lirik Lagu Dulang Kuring Darso, Terjemahan Lirik Lagu Dulang Kuring Darso,Darso Band Pop - Lirik Lagu Dulang Kuring, Profil Darso dan Lagu Dulang Kuring, Genre Band Pop - Lirik Lagu Dulang Kuring DarsoDulang Kuring
  Darso   Writed by Admin  14980x     Wednesday, 30-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram