Lirik lagu Oon B Baluweng
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Duh Peurih Rasana
Bebereh Mungkas Deudeuhna
Naha Naon Kasalahan Diri
Anjeun Kacida Ku Luas
Geuning Kasih Dipungkas
Asa Tung Ka Bumi Alam

*
Duh Raheut Gudawang
Asa Diteungteuinganan
Anjeun Sakiceup Mere Hareupan
Nu Puguh Mah Ngageuringan
Geuring Hate Papanjangan
Naon Piubareunana

Reff:
Ret Ka Langit
Bentang Ngadadak Ngaleungit
Komo Bulan Taya Enggon Nembongan
Taya Pikeun Piubareun
Ubar Hate Nu Baluweng
Duh Hate Baluweng



Back To *
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Baluweng Oon B, lirik lagu Oon B Baluweng, lirik Baluweng Oon B, lirik Oon B Baluweng, Kumpulan lirik lagu Oon B terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Oon B terlengkap
  Oon B   Writed by Admin  578x     Tuesday, 15-09-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram