Lirik lagu Jawa Barat Bajing Luncat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bajing Luncat, Bajing Luncat
Ka Astana Aduh

Abdi Lepat Narosan
Teu Ti Anggalna

Bajing Luncat, Bajing Luncat
Ka Astana Ieuh

Abdi Lepat Narosan
Teu Ti Anggalna

Ku Teu Sangka Salira Bet
Luas Pisan

Teu Hawatos
Ka Nu Kesel Ngantos Ngantos

Api Api Teu Emut Kana Pasini
Pasini Pakait Ati
Duh Pakait Ati ...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Bajing Luncat Jawa Barat, lirik lagu Jawa Barat Bajing Luncat, lirik Bajing Luncat Jawa Barat, lirik Jawa Barat Bajing Luncat, Kumpulan lirik lagu Jawa Barat terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Jawa Barat terlengkap
  Jawa Barat   Writed by Admin  180x     Tuesday, 31-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram