Lirik lagu Happy Asmara Layang Dungo Restu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tak Tulis Layang Kangen Iki Dinggo Kowe
Soyo Ngampet Gede Roso Katresnanku
Snadyan Adoh Pangonmu Ra Bakal Tak Laleke
Tunggulahku Dan Jaga Hatimu Untukku

Dongano Aku Karo Restumu
Sabar Ngenteni Tekan Baliku
Tak Jogo Roso Kanggo Awakmu
Semoga Dirimu Juga Begitu

Roso Sayang Iki Ra Biso Lali
Nganti Mbesok Tekaning Mati
Janji Tulus Ra Mung Ono Ing Lathi
Mantep Roso Lan Jiwo Rogo Iki

Tak Titipke Layang Kangenku Iki
Mugo Biso Nambahi Ati
Panyuwunku Siji Kanggo Awakmu
Njogo Roso Lan Katresnanku

Snadyan Adoh Pangonmu Ra Bakal Tak Laleke
Tunggulahku Dan Jaga Hatimu Untukku

Dongano Aku Karo Restumu
Sabar Ngenteni Tekan Baliku
Tak Jogo Roso Kanggo Awakmu
Semoga Dirimu Juga Begitu

Roso Sayang Iki Ra Biso Lali
Nganti Mbesok Tekaning Mati
Janji Tulus Ra Mung Ono Ing Lathi
Mantep Roso Lan Jiwo Rogo Iki

Tak Titipke Layang Kangenku Iki
Mugo Biso Nambahi Ati
Panyuwunku Siji Kanggo Awakmu
Njogo Roso Lan Katresnanku

Roso Sayang Iki Ra Biso Lali
Nganti Mbesok Tekaning Mati
Janji Tulus Ra Mung Ono Ing Lathi
Mantep Roso Lan Jiwo Rogo Iki

Tak Titipke Layang Kangenku Iki
Mugo Biso Nambahi Ati
Panyuwunku Siji Kanggo Awakmu
Njogo Roso Lan Katresnanku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Layang Dungo Restu Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Layang Dungo Restu, lirik Layang Dungo Restu Happy Asmara, lirik Happy Asmara Layang Dungo Restu, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  249x     Tuesday, 14-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram