Lirik lagu Happy Asmara Feat. Denny Caknan Satru
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Unine Batin Dungoku
Ra Luput Ko Jenengmu
Aku Ngedem - Ngedem Atimu
Bakoh Mempertahankanmu

Gusti Kulo Pun Manut Dalane
Mung Jenengan Sing Ngatur Critane
Sing Jelas Aku Mikir Kedepane
Opo Bakal Hubungan Satru Seteruse

Tulung Percaya Aku Sayang Awakmu
Buktine Sampean Nglirik Liane
Sumpah Ra Koyo Sing, Mbok Pikir Selama Iki
Mas Isoku Meneng, Ngajeni Awakmu

Sepurane Yen Pancen Salah
Sepurane Yen Aku Neng Uripmu Mung Masalah
Rangkulen Aku Iki Gur Mung Salah Pahamku

Satru Hubungan Mung Salah Pahammu
Sampean Kudu Ngerteni, Aku Cemburu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Satru Happy Asmara Feat. Denny Caknan, lirik lagu Happy Asmara Feat. Denny Caknan Satru, lirik Satru Happy Asmara Feat. Denny Caknan, lirik Happy Asmara Feat. Denny Caknan Satru, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara Feat. Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara Feat. Denny Caknan terlengkap
  Happy Asmara Feat. Denny Caknan   Writed by Admin  276x     Wednesday, 08-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram