Lirik lagu Duta Nirwana Karang Kates Ninggal Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Karang Kates Bendungan Wewengkon Malang
Kinclong-kinclong Banyune Nggugah Kenangan
Saben Liwat Pinuju Ing Brang Wetan
Luh Tumetes Atiku Tratapan

Lungguh Jejer Sun Elus-elus Rikmane
Koran Lawas Pinongko Dadi Kasure
Catur Netro Nglaras Tembang Asmoro
Sumilire Angin Nggugah Roso

Mbok Yo Eling Karang Kates
Ning Saiki Kowe Ora Ngrewes
Karang Kates Ninggal Tresno
Aku Kowe Nate Sumpah Prasetyo

Ilang Muspro Saiki Ono Ing Ngendi
Tanpo Pamit Tego Nyulayani Janji
Sworo Ati Mung Tansah Angenteni
Karang Kates Ninggal Tresno Kang Sejati

Karang Kates Bendungan Wewengkon Malang
Kinclong-kinclong Banyune Nggugah Kenangan
Saben Liwat Pinuju Ing Brang Wetan
Luh Tumetes Atiku Tratapan

Lungguh Jejer Sun Elus-elus Rikmane
Koran Lawas Pinongko Dadi Kasure
Catur Netro Nglaras Tembang Asmoro
Sumilire Angin Nggugah Roso

Mbok Yo Eling Karang Kates
Ning Saiki Kowe Ora Ngrewes
Karang Kates Ninggal Tresno
Aku Kowe Nate Sumpah Prasetyo

Ilang Muspro Saiki Ono Ing Ngendi
Tanpo Pamit Tego Nyulayani Janji
Sworo Ati Mung Tansah Angenteni
Karang Kates Ninggal Tresno Kang Sejati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Karang Kates Ninggal Tresno Duta Nirwana, lirik lagu Duta Nirwana Karang Kates Ninggal Tresno, lirik Karang Kates Ninggal Tresno Duta Nirwana, lirik Duta Nirwana Karang Kates Ninggal Tresno, Kumpulan lirik lagu Duta Nirwana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Duta Nirwana terlengkap
  Duta Nirwana   Writed by Admin  640x     Saturday, 31-10-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram