Lirik lagu Niken Salindry Loro Asmoro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aduh Wong Manis
Nalikane Sepisan Ketemu
Aning Kono Kae
Gawang-gawang Angel Dilalekke

Aduh Wong Bagus
Aku Ugo Ora Bakal Lali
Kangene Atiku Iki
Koyo-koyo Ngenteni Tekamu

Mugo-mugo
Gusti Tansah Ngeparengno
Dadi Srana
Usada Lara Asmoro

Aku Ngenteni
Mergo Eling Mring Janji-janjimu
Kapan Aku Bisa
Nambani Rasa Kangenku

Aduh Wong Manis
Nalikane Sepisan Ketemu
Aning Kono Kae
Gawang-gawang Angel Dilalekke

Aduh Wong Bagus
Aku Ugo Ora Bakal Lali
Kangene Atiku Iki
Koyo-koyo Ngenteni Tekamu

Mugo-mugo
Gusti Tansah Ngeparengno
Dadi Srana
Usada Lara Asmoro

Aku Ngenteni
Mergo Eling Mring Janji-janjimu
Kapan Aku Bisa
Nambani Rasa Kangenku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Loro Asmoro Niken Salindry, lirik lagu Niken Salindry Loro Asmoro, lirik Loro Asmoro Niken Salindry, lirik Niken Salindry Loro Asmoro, Kumpulan lirik lagu Niken Salindry terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Niken Salindry terlengkap
  Niken Salindry   Writed by Admin  90x     Sunday, 08-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram