Lirik lagu Niken Salindry Lamunan Versi Campursari
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Sumribid angin ratri tansah hangantheni
Setya nrajang telenging ati
Angen angen tumlawung suwung ing wengi sepi
Tansah angranti tekamu duh yayi

Wong ayu age nyedhak a ing sandhingku
Nyawang manising esemu
Gawe lerem e rasaku tentrem ing atiku
Haywa pegat tresnamu sayangku

Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Wong ayu age nyedak a ngekep ragaku
Sirnakna lara branta ing atiku
Amerga kabidhung wewayangmu ing pikirku
Haywa pegat tresnamu duh sayangku

Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Pindha samudra pasang kang tanpa wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning mbulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Yekti sliramu kang dadi lamunan

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Lamunan Versi Campursari Niken Salindry , lirik lagu Niken Salindry Lamunan Versi Campursari , lirik Lamunan Versi Campursari Niken Salindry , lirik Niken Salindry Lamunan Versi Campursari , Kumpulan lirik lagu Niken Salindry terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Niken Salindry terlengkap, Download Lirik Lagu Lamunan Versi Campursari Niken Salindry , Chord dan Lirik Lagu Lamunan Versi Campursari Niken Salindry , Terjemahan Lirik Lagu Lamunan Versi Campursari Niken Salindry ,Niken Salindry Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Lamunan Versi Campursari , Profil Niken Salindry dan Lagu Lamunan Versi Campursari , Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Lamunan Versi Campursari Niken Salindry Lamunan Versi Campursari
  Niken Salindry   Writed by Admin  837x     Thursday, 22-02-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram