Lirik lagu Niken Salindry Kidung Tulodho
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
NUMUSI SAK KABEHING JAGAD,
ROHING ROMO NENG GUWO GARBANING BIYUNG..
SAKING PANGERAN KANG MOHO KUOSO,
DADIYO PEPUNDEN INGKANG BISO KATULODHO,
DENENG SANAK KADANG SEDOYO..

WUS AKEH TULODHO LELUHUR ING JAMAN KUNO,
TITAHING PANGERAN KEDAH JUMANGKAH KEDAH LUMAMPAH..
NGLAMPAHI SEDOYO INGKANG GINARIS ING NDUNYO,
NAMUNG BETAH PERCOYO GUSTI ALLOH INGKANG MOHO NOSO..

REFF:
SEDOYO PRO KADANG MONGGO SAMI NAMBUT KARYO,
NGLUARI PANANDANG NGLUARI DUHKITO..
SUMONGGO GUMREGAH MONGGO NGLELURI BUDOYO,
DADOS PAKUNING DADOS PANDOMING ING TANAH JOWO,
TOTO TENTREM KERTO RAHARJO..

AKANTHI SUMARAH MARING NGARSANING GUSTl,
SAGED DAMEL BINGAH BAGYO MULYO INGKANG LUMAMPAH..

REFF:
WUS AKEH TULODHO LELUHUR ING JAMAN KUNO,
TITAHING PANGERAN KEDAH JUMANGKAH KEDAH LUMAMPAH..
NGLAMPAHI SEDOYO INGKANG GINARIS ING NDUNYU,
NAMUNG BETAH PERCOYO GUSTI ALLOH INGKANG MOHO NOSO..

REFF:
SEDOYO PRO KADANG MONGGO SAMI NAMBUT KARYO,
NGLUARI PANANDANG NGLUARI DUHKITO..
SUMONGGO GUMREGAH MONGGO NGLELURI BUDOYO,
DADOS PAKUNING DADOS PANDOMING ING TANAH JOWO,
TOTO TENTREM KERTO RAHARJO..

AKANTHI SUMARAH MARING NGARSANING GUSTl,
SAGED DAMEL BINGAH BAGYO MULYO INGKANG LUMAMPAH..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kidung Tulodho Niken Salindry, lirik lagu Niken Salindry Kidung Tulodho, lirik Kidung Tulodho Niken Salindry, lirik Niken Salindry Kidung Tulodho, Kumpulan lirik lagu Niken Salindry terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Niken Salindry terlengkap, Download Lirik Lagu Kidung Tulodho Niken Salindry, Chord dan Lirik Lagu Kidung Tulodho Niken Salindry, Terjemahan Lirik Lagu Kidung Tulodho Niken Salindry,Niken Salindry Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kidung Tulodho, Profil Niken Salindry dan Lagu Kidung Tulodho, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kidung Tulodho Niken SalindryKidung Tulodho
  Niken Salindry   Writed by Admin  10833x     Friday, 25-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram