Lirik lagu Darso Dago Pakar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tresna Mekar Ieuh .. Di Dago Pakar.
Tukeur Paheut Janji Bakal Sauyunan.
Tepung Repung Jajantung Rejeng Jajantung.
Awor Jadi Hiji Ngaruntuy Lir Buah Kawung.

Ricit Na Manuk Jeung Seor Na Angin.
Meulit Asih Ngahariring.
Oyag Na Dahan Ngusikeun Rema Panangan.
Silih Ceupeng Leumpang Mapay Kaendahan.

Reff :
Dago Pakar Geus Nganteur Ka Pangantenan.
Dago Pakar Langgeng Nyantel Na Ingeutan.
Ceuk Beja Cenah Ceuk Beja . Dago Pakar Ngarekahan.
Ceuk Beja Cenah Beja . Dago Pakar Ganti Ngaran.

Kuring Wakca Ngahaja Arek Balaka.
Sugan Angin Wasaeun Nepikeun Sora.
Pang Bejakeun Ka Guha Nu Basa Eta.
Jeung Maneh Na Kuring Bagja. Hirup Ditempat Ngumbara.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Dago Pakar Darso, lirik lagu Darso Dago Pakar, lirik Dago Pakar Darso, lirik Darso Dago Pakar, Kumpulan lirik lagu Darso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Darso terlengkap
  Darso   Writed by Admin  4505x     Sunday, 29-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu