Lirik lagu Happy Asmara Wes Tatas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tak Eleng - Eleng Mbiyen
Tau Ngomong Opo
Arep Ngancani Aku Tekan
Pungkase Umurku

Nanging Saikine
Kowe Ninggal Janjine
Ibarat Banyu Mili
Wes Tekan Segoro

Cubo Dadi Aku Kuat Po Atimu
Mesti Kowe Sambat Ora Kuat
Aku Uwes Ora Pengen Lara
Atiku Wes Tenang Wes Tak Anggep Ilang

Reff :
Layangan Sing Tatas
Tondo Tresnoku Wis Pungkas
Mabur Duwur Ngalang-alang
Yen Nibo Dadi Kenangan

Kowe Sing Tak Eman-eman
Ninggalke Roso Kelaran
Opo Iki Wes Takdire
Aku Ikhlas Aku Pasrah Wes Tak Ngalah.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wes Tatas Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Wes Tatas, lirik Wes Tatas Happy Asmara, lirik Happy Asmara Wes Tatas, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  257x     Wednesday, 09-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram