Lirik lagu Happy Asmara Nutupi Laraku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mungkin Ono Ati Liyo
Sing Lagi Tok Jogo
Nganti Lali Karo Aku
Sing Neng Ngarep Moto
Ati Rasane Loro
Aku Trimo Aku Pengen Pamit Lungo

Mungkin Wis Ra Ono Roso
Tresnamu Nggo Aku
Opo Malah Sandiworo
Kowe Ngapusi Aku
Gawe Bingung Atiku
Arep Tekan Kapan Tak Tutupi Laraku

Iseh Kuat Ora Atiku
Terus Sabar Ming Ngremuk Aku
Sak Jane Nyikso Batinku
Nanging Neng Ngarepmu Aku Tetep Guyu
Nutupi Laraku

Soyo Adoh Mung Gawe Ragu
Opo Iso Yen Terus Mlaku
Tak Pekso Senajan Loro
Aku Rapopo, Ning Atiku
Sing Rung Kulino

Yen Terus Sabar Aku Uwes Tau
Mangan Ati Kuwi Mbendinoku
Cobo Ngertio Sing Neng Atiku

Mungkin Ono Ati Liyo
Sing Lagi Tok Jogo
Nganti Lali Karo Aku
Sing Neng Ngarep Moto
Ati Rasane Loro
Aku Trimo Aku Pengen Pamit Lungo

Mungkin Wis Ra Ono Roso
Tresnamu Nggo Aku
Opo Malah Sandiworo
Kowe Ngapusi Aku
Gawe Bingung Atiku
Arep Tekan Kapan Tak Tutupi Laraku

Soyo Adoh Mung Gawe Ragu
Opo Iso Yen Terus Mlaku
Tak Pekso Senajan Loro
Aku Rapopo Neng Atiku

Sing Rung Kulino
Yen Terus Sabar Aku Uwes Tau
Mangan Ati Kuwi Mbendinoku
Cobo Ngertio Sing Neng Atiku

Mungkin Ono Ati Liyo
Sing Lagi Tok Jogo
Nganti Lali Karo Aku
Sing Neng Ngarep Moto
Ati Rasane Loro
Aku Trimo Aku Pengen Pamit Lungo

Mungkin Wis Ra Ono Roso
Tresnamu Nggo Aku
Opo Malah Sandiworo
Kowe Ngapusi Aku

Gawe Bingung Atiku
Arep Tekan Kapan Tak Tutupi Laraku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nutupi Laraku Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Nutupi Laraku, lirik Nutupi Laraku Happy Asmara, lirik Happy Asmara Nutupi Laraku, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  71x     Tuesday, 02-08-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome