Lirik lagu Olivia Gunawan Prei Sayang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wis Sue Anggonmu Ilang
Bareng Ketemu Wis Mantenan
Yo Wis Ra Tak Gandoli
Yen Pancen Mbok Tilap Rabi
Tiwas Kesel Mbok Semayani
Mergo Ning Kene Aku Akeh Sing Ngantri

Suwene Lehmu Ilang
Bareng Ketok Wis Dadi Manten
Janji Mbok Rabi Aku
Jebul Mbok Preikne Prei Sayang

Yo Wis Pancen Mekaten
Tak Lelakne Kowe Dadi Manten
Ora Eling Mbiyen Ngomong Sayang
Saikine Cintaku Kau Buang

Tresnoku Sing Gede Mbok Campakne
Tiwas Tak Enteni Kowe Rabi Ro Liyane
Mending Koe Tak Lalekne Wae
Amargo Aku Karo Koe Wis Prei Sayang

Wis Sue Anggonmu Ilang
Bareng Ketemu Wis Mantenan
Tak Lilo Nadyan Gelo Nemen
Jano Koe Kecantol Sinten

Yo Wis Ra Tak Gandoli
Yen Pancen Mbok Tilap Rabi
Tiwas Kesel Mbok Semayani
Mergo Ning Kene Aku Akeh Sing Ngantri

Suwene Lehmu Ilang
Bareng Ketok Wis Dadi Manten
Janji Mbok Rabi Aku
Jebul Mbok Preikne Prei Sayang

Yo Wis Pancen Mekaten
Tak Lelakne Kowe Dadi Manten
Ora Eling Mbiyen Ngomong Sayang
Saikine Cintaku Kau Buang

Tresnoku Sing Gede Mbok Campakne
Tiwas Tak Enteni Kowe Rabi Ro Liyane
Mending Koe Tak Lalekne Wae
Amargo Aku Karo Koe Wis Prei Sayang

Wis Sue Anggonmu Ilang
Bareng Ketemu Wis Mantenan
Tak Lilo Nadyan Gelo Nemen
Jano Koe Kecantol Sinten

Yo Wis Ra Tak Gandoli
Yen Pancen Mbok Tilap Rabi
Tiwas Kesel Mbok Semayani
Mergo Ning Kene Aku Akeh Sing Ngantri

Wis Sue Anggonmu Ilang
Bareng Ketemu Wis Mantenan
Tak Lilo Nadyan Gelo Nemen
Jano Koe Kecantol Sinten

Yo Wis Ra Tak Gandoli
Yen Pancen Mbok Tilap Rabi
Tiwas Kesel Mbok Semayani
Mergo Ning Kene Aku Akeh Sing Ngantri
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Prei Sayang Olivia Gunawan, lirik lagu Olivia Gunawan Prei Sayang, lirik Prei Sayang Olivia Gunawan, lirik Olivia Gunawan Prei Sayang, Kumpulan lirik lagu Olivia Gunawan terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Olivia Gunawan terlengkap, Download Lirik Lagu Prei Sayang Olivia Gunawan, Chord dan Lirik Lagu Prei Sayang Olivia Gunawan, Terjemahan Lirik Lagu Prei Sayang Olivia Gunawan,Olivia Gunawan - Lirik Lagu Prei Sayang, Profil Olivia Gunawan dan Lagu Prei Sayang, Genre - Lirik Lagu Prei Sayang Olivia GunawanPrei Sayang
  Olivia Gunawan   Writed by Admin  584x     Tuesday, 07-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram