Lirik lagu Nella Kharisma Kanggo Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Wes Sak Mestine Aku Kudu Koyo Ngene
Bebarengan Karo Kowe Urip Sak Bendinone
Saben Kepethuk Kowe Kondo Yen Kowe Tresno
Aku Percoyo Ra Ono Wong Wadon Liyo

Aku Nang Kene, Kowe Sing Ono Nang Kono
Aku Tak Kondo, Mugo Biso Mbok Tonpo
Saben Ngabari Kowe Mesti Loro Ati
Aku Ra Ngerti Mergo Sopo Sing Njalani

Kowe Lan Aku Wes Sumpah Ing Janji
Ora Bakal Nggudo Ati
Yo Mung Sawiji Sing Nang Njero Ati
Tresno Iki Yo Mung Kowe Sing Tak Tresnani

Opo Wes Sak Mestine Aku Kudu Koyo Ngene
Bebarengan Karo Kowe Urip Sak Bendinone
Saben Kepethuk Kowe Kondo Yen Kowe Tresno
Aku Percoyo Ra Ono Wong Wadon Liyo

Aku Nang Kene, Kowe Sing Ono Nang Kono
Aku Tak Kondo, Mugo Biso Mbok Tonpo
Saben Ngabari Kowe Mesti Loro Ati
Aku Ra Ngerti Mergo Sopo Sing Njalani

Kowe Lan Aku Wes Sumpah Ing Janji
Ora Bakal Nggudo Ati
Yo Mung Sawiji Sing Nang Njero Ati
Tresno Iki Yo Mung Kowe Sing Tak Tresnani

Kowe Lan Aku Wes Sumpah Ing Janji
Ora Bakal Nggudo Ati
Yo Mung Sawiji Sing Nang Njero Ati
Tresno Iki Yo Mung Kowe Sing Tak Tresnani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kanggo Kowe Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kanggo Kowe, lirik Kanggo Kowe Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kanggo Kowe, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  1097x     Thursday, 19-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram