Lirik lagu Nella Kharisma Nikah Siri
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wey
Terima Kasih Pak Mulyadi
Cak Irul
Dalem La
Aku Eling Tragedi

Nikah Siri Aku Lilo
Senadyan Bojoku Tuo
Sing Tak Jaluk Biso Urip Mulyo
Nuruti Karep Wong Tuo

Ora Nyono, Ora Ngiro
Nikah Siri Gawe Loro (ya-ya)
Seng Digadang Jebul Ora Sayang
Aku Mung Dinggo Ampiran

Saknol, Saknol
Kene Opo To Ndo?
Pilih Kasih Rimang Ya Ji
Gilingan
Mega Record

Nangis Ing Batinku (wek Ah)
Kelingan Nasib Uripku
Gelo Aku Gelo
Atiku Tambah Nelongso

Urip Mulyo Ati Susah
Luweh Becik Aku Pisah
Urip Dewe Tentrem Ing Uripku
Sak Madyo Ayem Atiku

Mega Arwana
Pas

Ada Vino G Febrian

Nikah Siri Aku Lilo (asoy)
Senadyan Bojoku Tuo
Sing Tak Jaluk Biso Urip Mulyo
Nuruti Karep Wong Tuo

Ora Nyono, Ora Ngiro (asoy)
Nikah Siri Gawe Loro
Seng Digadang Jebul Ora Sayang
Aku Mung Dinggo Ampiran

Arwana
Mega Record

Ayo Treteke Mas Tikun

Nangis Ing Batinku
Kelingan Nasib Uripku
Gelo Aku Gelo
Atiku Tambah Nelongso

Urip Mulyo Ati Susah (asoy)
Luweh Becik Aku Pisah
Urip Dewe Tentrem Ing Uripku
Sak Madyo Ayem Atiku

Ja-ja-ja-ja Iyah-ha-hah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nikah Siri Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Nikah Siri, lirik Nikah Siri Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Nikah Siri, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  123x     Friday, 04-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram