Lirik lagu Nella Kharisma Tresno Kepenggak Morotuwo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ancik-ancik Pucuk Eri Paribasane
Kabeh Panjalukmu Wis Tak Wujudne
Tak Turuti Syarat Adatmu
Tak Lampaui Panjalukmu
Mung Siji Niate Ati
Pengen Pepujan Karo Sliramu

Bandara Seloparang Bumi Mataram
Anggonmu Mapak Tresnaku
Sineksen Kirab Bejangu
Nali Tresnomu Lan Aku
Neng Sak Iki Kahanane Pancen Bedo
Tresno Kepenggak Morotuo

Bulan-bulan Gede
Kandakno Marang Slirane
Wengi Iku Aku Kangen-kangen Slirane

Lintang-lintang Panjer
Wartakno Marang Slirane
Nangis Ati Iki Eleng Slirane
Wuyungku Kesandung
Wes Ra Mungkin Biso Nyambung
Tak Lilakno Tak Lalekno Tak Ikhlasno

Bandara Seloparang Bumi Mataram
Anggonmu Mapak Tresnaku Sineksen
Kirab Bejangu Nali Tresnomu Lan Aku Neng Sak
Iki Kahanane Pancen Bedo Tresno Kepenggak Morotuo

Bulan-bulan Gede
Kandakno Marang Slirane
Wengi Iku Aku Kangen-kangen Slirane

Lintang-lintang Panjer
Wartakno Marang Slirane
Nangis Ati Iki Eling Slirane
Wuyungku Kesandung
Wes Ra Mungkin Biso Nyambung
Tak Lilakno Tak Lalekno Tak Ikhlasno
Tak Lilakno Tak Lalekno Tak Ikhlasno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Tresno Kepenggak Morotuwo Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Tresno Kepenggak Morotuwo, lirik Tresno Kepenggak Morotuwo Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Tresno Kepenggak Morotuwo, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  38x     Wednesday, 22-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram