Lirik lagu Guyon Waton Kelangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cubo Sawangen Aku
Rasakno Tekan Atimu
Iseh Kurang Opo Aku
Nresnani Sliramu

Padange Rembulan Gemerlape Lintang
Ngelingake Ati Jaman Sesandingan
Janjimu Ning Aku Ora Ninggal Aku
Cintamu Mung Palsu

Opo Iseh Ono Aku Ning Njero Atimu
Sak Uwise Kowe Lungo Ninggalke Ati
Tulus Suci Anggone Leh Ku Nresnani

Durung Percoyo
Ngopo Kowe Milih Lungo Ninggalke
Aku Dewe
Saktenane Ati Iki
Durung Iso Nompo Kowe Karo Liyane

Padange Rembulan Gemerlape Lintang
Ngelingake Ati Jaman Sesandingan
Janjimu Ning Aku Ora Ninggal Aku
Cintamu Mung Palsu

Opo Iseh Ono Aku Ning Njero Atimu
Sak Uwise Kowe Lungo Ninggalke Ati
Tulus Suci Anggone Leh Ku Nresnani

Ho Ooo Durung Percoyo
Ngopo Kowe Milih Lungo Ninggalke
Aku Dewe
Saktenane Ati Iki
Durung Iso Nompo Kowe Karo Liyane
Sejatine Iku Iseh Sayang Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kelangan Guyon Waton, lirik lagu Guyon Waton Kelangan, lirik Kelangan Guyon Waton, lirik Guyon Waton Kelangan, Kumpulan lirik lagu Guyon Waton terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Guyon Waton terlengkap
  Guyon Waton   Writed by Admin  98x     Tuesday, 19-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome