Lirik lagu Guyon Waton Pisah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kowe Sing Ono Ning Atiku
Teko Tanpo Tak Kiro
Ning Tengah Ati Sing Wes Dadi Siji
Abot Ninggalke Tresnoku
Tanpo Ngerti Opo Sebab Lan Kesalahanku

Tekan Saiki, Aku Ora Iso Lali
Lakumu Sing Gawe Bungahe Ati
Sumilire Angin Tengah Wengi
Sing Gawe Tentrem Ning Njero Ati
Aku Kudu Nrimo
Aku Karo Kowe Pancen Ora Iso

Nanging Awak Dewe
Kudu Iso Nompo
Nompo Kahanan Sing
Ra Iso Dipeksakke

Netes Banyu Moto
Gawe Loro Ning Njero Dodo
Ati Iki Iseh Tresno
Kepekso Pisah Mergo Wong Tuwo

Dudu Salahku Karo Kowe
Kahanan Mekso Koyo Ngene
Mugo Kowe Bahagia
Karo Wong Liyo Sing Luwih Soko Aku

Tekan Saiki, Aku Ora Iso Lali
Lakumu Sing Gawe Bungahe Ati
Sumilire Angin Tengah Wengi
Sing Gawe Tentrem Ning Njero Ati
Aku Kudu Nrimo
Aku Karo Kowe Pancen Ora Iso

Netes Banyu Moto
Gawe Loro Ning Njero Dodo
Ati Iki Iseh Tresno
Kepekso Pisah Mergo Wong Tuwo

Dudu Salahku Karo Kowe
Kahanan Mekso Koyo Ngene
Mugo Kowe Bahagia
Karo Wong Liyo Sing Luwih Soko Aku
Karo Wong Liyo Sing Luwih Soko Aku

Karo Wong Liyo Sing Mungkin Dudu Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pisah Guyon Waton, lirik lagu Guyon Waton Pisah, lirik Pisah Guyon Waton, lirik Guyon Waton Pisah, Kumpulan lirik lagu Guyon Waton terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Guyon Waton terlengkap, Download Lirik Lagu Pisah Guyon Waton, Chord dan Lirik Lagu Pisah Guyon Waton, Terjemahan Lirik Lagu Pisah Guyon Waton,Guyon Waton Band Pop - Lirik Lagu Pisah, Profil Guyon Waton dan Lagu Pisah, Genre Band Pop - Lirik Lagu Pisah Guyon WatonPisah
  Guyon Waton   Writed by Admin  660x     Monday, 25-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram