Guyon Waton   Writed by Admin
Ra Iling Janjine Bien Koe Ninggal Aku Ora Mikir - Mikir Tanpo Masalah Sing Ono Koe Moro Ngadoh Gawe Ati Iki Cidro Mili Deres Banyu Moto Ngiringi Langkahku Ngiklasno Awakmu Mungkin Iki Wes Garise Aku Kudu Pisah.. Read »
  Guyon Waton   Writed by Admin
Mencintai Dalam Sepi Dan Rasa Sabar Mana Lagi Yang Harus Kupendam Dalam Mengagumi Dirimu Melihatmu Genggam Tangannya Nyaman Didalam Pelukannya Yang Mampu Membuatku Tersadar Dan Sedikit Menepi Kau Yang Pernah Singgah.. Read »
  Guyon Waton   Writed by Admin
Aku Ngalah Dudu Mergo Aku Wes Ra Sayang Aku Mundur Dudu Mergo Tresnoku Wes Ilang Nanging Aku Iki Ngerteni Yen Dirimu Lebih Sayang Arek Kae Aku Mundur Alon-alon Mergo Sadar Aku Sopo Mung Di Goleki Pas Atimu Perih A.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Tanpo Welas Koe Lungo Biyen Kae Ra Ono Mesakne Aku Sitik Wae Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku Tersakiti Sendiri Di Malam Itu Koe Lungo Pas Aku Sayang-sayange Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae Aku Ra N.. Read »
  Guyon Waton   Writed by Admin
Kowe Pernah Ono Ning Atiku Janji Ora Bakal Ninggalke Aku Saiki Kowe Lungo Mblenjani Janjimu Ninggalne Loro Ning Njero Dodo, Ora Masalah Lambemu Sing Lamis Gawe Atiku Keiris Ra Bakal Aku Nangis Mergo Kuwi Wis Digaris T.. Read »
  Guyon Waton   Writed by Admin
Ademe Angin Wengi Ra Mampu Nambani Panase Neng Ati Atiku Mbok Gawe Loro Amergo Kuciwo Tresnomu Mbok Paro Ora Nyongko Kowe Tego Tenan Nglarani Aku Sing Njogo Tenanan Sampai Nanti Ku Memilih Pergi Pasti Kelak Kau Me.. Read »
  Guyon Waton   Writed by Admin
Ojo Salahke Aku Wes Ngelarani Atimu Mergo Kowe Wes Gawe Tatu Sumpah Setiaku Ojo Salahke Aku Tak Pilih Ninggalne Kowe Wolak Walik Dunyo Kowe Keno Karmane Uwes Cukup Leh Ku Gawe Kowe Nangis Uwes Cukup Leh Ku Gawe K.. Read »
  Guyon Waton   Writed by Admin
Aku Dewekan Ning Dalan Prapatan Sakwise Kowe Ngajak Bubaran Senajan Loro Nanging Kudu Tak Terimo Mugo Wae Sing Apik Nggo Kowe Saktenane Atiku Durung Biso Nerimo Kowe Gandeng Karo Uwong Liyo Kowe Ora Ngerasakke Sing Ta.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play