Lirik lagu Guyon Waton Feat. Denny Caknan Sanes
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo koe ra ngerti larane
Nalika pas aku kelangan koe
Ngancani mongso sepimu
Nuruti opo karepmu
Nyatane atimu
Dudu nggo aku

Arep o gedhene roso tresnoku
Sak jerome atiku dinggo sliramu
Yen udu sing dikarepke
Sanes sing dipingini
Durung sempet duweni
Pun kon ngikhlaske

Nyatane sak singkat-singkate ceritane
Ngelalekne tetep ora gampang
Ra koyo koe sing gampang nggolek liyane

Ngancani nanging ora iso nduweni
Ngenteni nanging koe malah ngenteni tresno liyane
Dudu aku ternyata sing mbok karepke

Udane soyo deres ra mandek-mandek
Atiku melu teles pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo

Nyatane sak singkat-singkate ceritane
Ngelalekne tetep ora gampang
Ra koyo koe sing gampang nggolek liyane

Ngancani nanging ora iso nduweni
Ngenteni nanging koe malah ngenteni tresno liyane
Dudu aku ternyata sing mbok karepke

Udane soyo deres ra mandek-mandek
Atiku melu teles pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo

Pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sanes Guyon Waton Feat. Denny Caknan, lirik lagu Guyon Waton Feat. Denny Caknan Sanes, lirik Sanes Guyon Waton Feat. Denny Caknan, lirik Guyon Waton Feat. Denny Caknan Sanes, Kumpulan lirik lagu Guyon Waton Feat. Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Guyon Waton Feat. Denny Caknan terlengkap, Download Lirik Lagu Sanes Guyon Waton Feat. Denny Caknan, Chord dan Lirik Lagu Sanes Guyon Waton Feat. Denny Caknan, Terjemahan Lirik Lagu Sanes Guyon Waton Feat. Denny Caknan,Guyon Waton Feat. Denny Caknan - Lirik Lagu Sanes, Profil Guyon Waton Feat. Denny Caknan dan Lagu Sanes, Genre - Lirik Lagu Sanes Guyon Waton Feat. Denny CaknanSanes
  Guyon Waton Feat. Denny Caknan   Writed by Admin  1792x     Saturday, 25-03-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram