Lirik lagu Hendika Pancen Rame
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Malem Minggu Mlaku-mlaku Sak Kancane
Alun-alun Wayah Sore, Pancen Rame
Mudo-mudi Gegojegan Sak Kancane
Sing Do Pacaran, Gandengan Tangan Cik Mesrae
Kuto Malang, Kuthane Pancen Rame
Pasar Induk, Gadang Panggonane
Kulon Alun-alun Menggok, Mesjid Jami’e
Ojo Lali, Arjosari Terminale
Tahu Tempe, Sanan Panggonane
Jalan Lombok, Terkenal Soto Ayame
Nyamikane Kripik Singkong, Jik Nyamplenge
Aremania, Wis Kondang Sepak Bolae

Pantai Wisata Ora Ketinggalan
Papan Kang Edi, Ugo Tempat Pemandian
Balekambang Misuwur, Ning Kuto Bantur
Sendangbiru Ning Sumbermanjing Ojo Kliru
Songgoriti Manggon Ning Kuto Batu
Coban Rondo Ning Pujon Pancen Ono
Bajulmati, Mas.. Pancen Ndudut Ati
Ojo Bingung, Kowe Kari Pilih Ngendi

Yen Ora Ngandel Ceritaku Iki
Bukte’ake Kuto Malang Pancen Asri
Wus Kondang Kaloko, Kuto Malang Iki
Yen Tindak Mriko, Kulo Jamin Pengen Kari

Pantai Wisata Ora Ketinggalan
Papan Kang Edi, Ugo Tempat Pemandian
Balekambang Misuwur, Ning Kuto Bantur
Sendangbiru Ning Sumbermanjing Ojo Kliru
Songgoriti Manggon Ning Kuto Batu
Coban Rondo Ning Pujon Pancen Ono
Bajulmati, Mas.. Pancen Ndudut Ati
Ojo Bingung, Kowe Kari Pilih Ngendi

Malem Minggu Mlaku-mlaku Sak Kancane
Alun-alun Wayah Sore, Pancen Rame
Mudo-mudi Gegojegan Sak Kancane
Sing Do Pacaran, Gandengan Tangan Cik Mesrae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pancen Rame Hendika, lirik lagu Hendika Pancen Rame, lirik Pancen Rame Hendika, lirik Hendika Pancen Rame, Kumpulan lirik lagu Hendika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Hendika terlengkap, Download Lirik Lagu Pancen Rame Hendika, Chord dan Lirik Lagu Pancen Rame Hendika, Terjemahan Lirik Lagu Pancen Rame Hendika,Hendika Dangdut - Lirik Lagu Pancen Rame, Profil Hendika dan Lagu Pancen Rame, Genre Dangdut - Lirik Lagu Pancen Rame HendikaPancen Rame
  Hendika   Writed by Admin  491x     Monday, 11-04-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Pancen Rame Hendika,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram