Lirik lagu Nella Kharisma Leda Lede
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Biyen Kowe Ngomong Wes Ra Sudi
Saiki Kowe Nuntut Aku Bali
Opo Kowe Pantes Tak Lagati?
Aku Isih Wedi Mbok Larani

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo, Ra Koyo Dek Jaman Semono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Kowe
Aku Biyen Mbok Siakke, Saiki Manut Dalane
Aku Kowe Du Jodone

Ora Tak Getuni, Ora Tak Tangisi
Lungamu Neng Endi, Aku Ora Nggoleki
Wes Kadung Kelaran, Atiku Ra Karuan
Wes Bubrah Kahanan, Rosoku Uwis Ilang

Wes Lalekke Wae, Aku Ora Nggondheli
Atiku Mung Siji, Ra Kuat Yen Mbaleni
Salahmu Dewe Biyen Kowe Wes Ngelarani
Ati Leda Lede Saiki Kowe Pengen Aku Bali

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Kowe
Aku Biyen Mbok Siakke, Saiki Manut Dalane
Aku Kowe Du Jodone

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo, Ra Koyo Dek Jaman Semono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Kowe
Aku Biyen Mbok Siakke, Saiki Manut Dalane
Aku Kowe Du Jodone

Atiku Iki Wes Kadung Loro
Wes Dadi Kebacut Ilang Roso
Tresnoku Wes Sudo, Ra Koyo Dek Jaman Semono
Atiku Wes Kanggo Uwong Liyo

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Kowe
Aku Biyen Mbok Siakke, Saiki Manut Dalane
Aku Kowe Du Jodone

Leda Lede, Lungo Teko Sak Penake
Sepurane, Atiku Wes Du Nggo Kowe
Aku Biyen Mbok Siakke, Saiki Manut Dalane
Aku Kowe Du Jodone
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Leda Lede Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Leda Lede, lirik Leda Lede Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Leda Lede, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  250x     Thursday, 23-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram