Lirik lagu Nella Kharisma Lungiting Asmoro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Seprene Nggonku Ngenteni Janji
Iki Prasetyaning Ati
Kadung Tresno Ning Sliramu Dhuh Wong Bagus
Ra Eling Dino Lan Wektu

Neng Ati Katon Ra Biso Ilang
Soyo Suwe Soyo Ra Karuan
Snadyan Mung Tansah Anggadhang
Aku Samar Yen Sliramu Ra Kelingan

Wong Bagus Tak Anti-anti
Jo Pijer Semoyo Wae
Aku Tresno Karo Kowe

Tegane Atimu Soyo Gawe Loro Iku Ra Prayogo
Aku Ora Bakal Mundur
Aku Ora Bakal Mlayu
Yen Durung Nyanding Sliramu

Ukuraning Tresno Dudu Bondho Nanging
Lungiting Asmoro

Seprene Nggonku Ngenteni Janji
Iki Prasetyaning Ati
Kadung Tresno Ning Sliramu Dhuh Wong Bagus
Ra Eling Dino Lan Wektu

Neng Ati Katon Ra Biso Ilang
Soyo Suwe Soyo Ra Karuan
Snadyan Mung Tansah Anggadhang
Aku Samar Yen Sliramu Ra Kelingan

Wong Bagus Tak Anti-anti
Jo Pijer Semoyo Wae
Aku Tresno Karo Kowe
Tegane Atimu Soyo Gawe Loro Iku Ra Prayogo

Aku Ora Bakal Mundur
Aku Ora Bakal Mlayu
Yen Durung Nyanding Sliramu

Ukuraning Tresno Dudu Bondho Nanging
Lungiting Asmoro
Ukuraning Tresno Dudu Bondho Nanging
Lungiting Asmoro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Lungiting Asmoro, lirik Lungiting Asmoro Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Lungiting Asmoro, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap, Download Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma, Chord dan Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma, Terjemahan Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma,Nella Kharisma Dangdut - Lirik Lagu Lungiting Asmoro, Profil Nella Kharisma dan Lagu Lungiting Asmoro, Genre Dangdut - Lirik Lagu Lungiting Asmoro Nella KharismaLungiting Asmoro
  Nella Kharisma   Writed by Admin  1821x     Wednesday, 16-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram