Lirik lagu Bayu G2b Lambene Tonggo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe
Mergo Urip Kuwi Mung Mampir Ngombe
Arep Sugih Opo Kere Podo Wae
Sing Penting Iso Ayem Tentrem Atine

Jamane Wes Tuo Akeh Wong Sing Rumongso
Lali Papan Mergo Silap Karo Bondo Dunyo
Nanging Saktenane Aku Kowe Podo Wae
Gari Sepiro Akeh Karo Kentel Ngopine

Ojo Digawe Spaneng
Sing Penting Iso Seneng
Rasah Ngrungoke Lambene Tonggo
Sing Seneng Ngerasani Wong Liyo

Jamane Wes Tuo Akeh Wong Sing Rumongso
Lali Papan Mergo Silap Karo Bondo Dunyo
Nanging Saktenane Aku Kowe Podo Wae
Gari Sepiro Akeh Karo Kentel Ngopine

Ojo Digawe Spaneng
Sing Penting Iso Seneng
Rasah Ngrungoke Lambene Tonggo
Sing Seneng Ngerasani Wong Liyo

Ojo Sambat, Ojo Sumelang
Yen Pancen Rejeki Ra Bakal Ilang
Mohon Bersabar Ini Ujian
Rudo Kuwi Berputar Rejekine Gantenan


Lakon Kuwi Menange Keri
Dadi Uwong Ra Usah Meri
Kuat Dilakoni Yen Ra Kuat Pikir Keri
Yen Dalane Buntu Leren Disik Karo Ngopi
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Lambene Tonggo Bayu G2b, lirik lagu Bayu G2b Lambene Tonggo, lirik Lambene Tonggo Bayu G2b, lirik Bayu G2b Lambene Tonggo, Kumpulan lirik lagu Bayu G2b terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hip Hop & Rap terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hip Hop & Rap Bayu G2b terlengkap
  Bayu G2b   Writed by Admin  59x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram