Lirik lagu Jihan Audy Konco Goyang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pengen Dadian Nanging Ati Bimbang
Mending Koncoan, Ati Tetep Sayang
Selawase Ora Bakal Kelangan
Dadi Konco Tansah Bebarengan

Rasido Dadi Mending Mung Koncoan
Rasah Kasmaran Tiwas Ati Kelaran
Ati Seneng Dolan Bebarengan
Krungu Kendang Dadi Konco Goyang

Begini Rasanya Falling In Love Di Dada
Sama-sama Takut Ungkapkan Cinta
Hati Jadi Tak Tenang Menyimpan Rasa
Lebih Baik Kita Berteman Saja

Ngganti Tak Gowo Njero Ngimpi
Mepet Berdua Ngungkapne Ati
Nangging Njur Sadar Amung Konco
Mending Disimpen Tresno
Nadyan Tetep Sayang Lan Ono Roso

Naliko Mepet Kowe
Rasane Awak Koyok Mumbul Neng Kayangan
Nanging Di Nikmati Wae Indahnya Mung Kekancan
Raono Cemburu Dolan Bareng Neng Orkesan
Dadi Konco Goyang

Pengen Dadian Nanging Ati Bimbang
Mending Koncoan, Ati Tetep Sayang
Selawase Ora Bakal Kelangan
Dadi Konco Tansah Bebarengan

Rasido Dadi Mending Mung Koncoan
Rasah Kasmaran Tiwas Ati Kelaran
Ati Seneng Dolan Bebarengan
Krungu Kendang Dadi Konco Goyang

Begini Rasanya Fallin In Love Di Dada
Sama-sama Takut Ungkapkan Cinta
Hati Jadi Tak Tenang Menyimpan Rasa
Lebih Baik Kita Berteman Saja

Ngganti Tak Gowo Njero Ngimpi
Mepet Berdua Ngungkapne Ati
Nanging Njur Sadar Amung Konco
Mending Disimpen Tresno
Nadyan Tetep Sayang Lan Ono Roso

Naliko Mepet Kowe
Rasane Koyok Mumbul Neng Kayangan
Nangging Di Nikmati Wae Indahnya Mung Kekancan
Raono Cemburu Dolan Bareng Neng Orkesan
Dadi Konco Goyang

Pengen Dadian Nanging Ati Bimbang
Mending Koncoan, Ati Tetep Sayang
Selawase Ora Bakal Kelangan
Dadi Konco Tansah Bebarengan

Rasido Dadi Mending Mung Koncoan
Rasah Kasmaran Tiwas Ati Kelaran
Ati Seneng Dolan Bebarengan
Krungu Kendang Dadi Konco Goyang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Konco Goyang Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Konco Goyang, lirik Konco Goyang Jihan Audy, lirik Jihan Audy Konco Goyang, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  343x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram