Lirik lagu Jihan Audy Tetep Ngguyu
Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu
Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu

Urip Lan Kegawean Kadang Okeh Cubo
Senadyan Akeh Kahanan Kudu Isu Nrimo
Kabeh Sawang Sinawang Bondo Karo Dunyo
Sing Penting Seduluran Kudu Tetep Dijogo

Dinikmati Wae Karo Ngombe Kopi
Ngrungokne Bob Marley, Susah Seneng Ayo Tetep Ngguyu

Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu
Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu

Urip Lan Kegawean Kadang Okeh Cubo
Senadyan Akeh Kahanan Kudu Isu Nrimo
Kabeh Sawang Sinawang Bondo Karo Dunyo
Sing Penting Seduluran Kudu Tetep Dijogo

Dinikmati Wae Karo Ngombe Kopi
Ngrungokne Bob Marley, Susah Seneng Ayo Tetep Ngguyu

Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu
Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu

Dinikmati Wae Karo Ngombe Kopi
Ngrungokne Bob Marley, Susah Seneng Ayo Tetep Ngguyu

Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu
Ayo Tetep Ngguyu, Ora Usah Ngelu
Susah Lan Seneng Kudu Tetep Ngguyu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Tetep Ngguyu Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Tetep Ngguyu, lirik Tetep Ngguyu Jihan Audy, lirik Jihan Audy Tetep Ngguyu, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  41x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram