Lirik lagu Mahesa Welas Seng Direstui
Sing Ono Hang Sun Getuni
Sun Pilih Dalan Iki
Ninggalaken Welas Isun Nong Riko

Riko Hang Mesti Nggarai
Nglunturno Welas Hang Ono
Alon Alon Ngilango Roso Percoyo

Sak Temene Sun Wes Ikhlas
Ngeculaken Awak Riko
Mergo Sing Kuat Maning Sun Aboti

Kurang Paran Isun Nong Riko
Jiwo Rogo Wes Sun Kabehno
Tapi Magih Kurang Bain
Malah Riko Tego Mbandingno

Isun Ambi Welas Hang Bengen
Tau Manggon Nong Atin Riko
Saiki Wes Karep Karepe
Isun Wes Emong Nerimo

Riko Hang Mesti Nggarai, Nglunturno Welas Hang Ono
Alon Alon Ngilango Roso Percoyo
Sak Temene Sun Wes Ikhlas Ngeculaken Awak Riko
Mergo Sing Kuat Maning Sun Aboti

Kurang Paran Isun Nong Riko, Jiwo Rogo Wes Sun Kabehno
Tapi Magih Kurang Bain Malah Riko Tego Mbandingno
Isun Ambi Welas Hang Bengen Tau Manggon Nong Atin Riko
Saiki Wes Karep Karepe Isun Wes Emong Nerimo

Kurang Paran Isun Nong Riko Jiwo Rogo Wes Sun Kabehno
Tapi Magih Kurang Bain Malah Riko Tego Mbandingno
Isun Ambi Welas Hang Bengen Tau Manggon Nong Atin Riko
Saiki Wes Karep Karepe Isun Wes Emong Nerimo

Kurang Paran Isun Nong Riko Jiwo Rogo Wes Sun Kabehno
Tapi Magih Kurang Bain Malah Riko Tego Mbandingno
Isun Ambi Welas Hang Bengen Tau Manggon Nong Atin Riko
Saiki Wes Karep Karepe Isun Wes Emong Nerimo Isun Wes Emong Nerimo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Welas Seng Direstui Mahesa, lirik lagu Mahesa Welas Seng Direstui, lirik Welas Seng Direstui Mahesa, lirik Mahesa Welas Seng Direstui, Kumpulan lirik lagu Mahesa terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Mahesa terlengkap
  Mahesa   Writed by Admin  15x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram