Lirik lagu Sultan Trenggono Mong Belok Kedinginan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dasar Wong Wadon,emong Belok Kedinginan

Nuduh Wong Lanang Masih Sering Demenan
Padahal Sira Selingkuh Bbm An
Karo Wong Lanang Sing Ana Ning Taiwan..

Dilawani Kita Kuli Bebek Kan
Demi Anak Bisa Mangan Jajan

Rong Taun Sira Ora Mai Kiriman
Apa Bli Sayang Ning Laki Lan Turunan

Bli Tek Sangka ..

Sira Sulaya...
Sampe Tega Ngancur Aken Rumah Tangga
Apa Bli Eman Ning Keluarga...

Kien Sira.. Balik Ning Umah
Nyatane Ngajak Pegat Pisah

Ngomonge Kita Bli Bisa Mekaya
Rasa Hancur Lan Wirang,lara Pikiran
Balik Nembe Sewulan,
Meteng Olih Telung Ulan

Dilawani Kita Kuli Bebek Kan

Demi Anak Bisa Mangan Jajan
Rong Taun Sira Ora Mai Kiriman
Apa Ora Sayang Ning Laki Lan Turunan

Bli Tek Sangka ..
Sira Sulaya...
Sampe Tega Ngancur Aken Rumah Tangga
Apa Bli Eman Ning Keluarga...

Kien Sira.. Balik Ning Umah
Nyatane Ngajak Pegat Pisah

Ngomonge Kita Bli Bisa Mekaya
Rasa Hancur Lan Wirang,lara Pikiran
Balik Nembe Sewulan,
Meteng Olih Telung Ulan

Dasar Wong Wadon,emong Belok Kedinginan

Nuduh Wong Lanang Masih Sering Demenan
Padahal Sira Selingkuh Bbm An
Karo Wong Lanang Sing Ana Ning Taiwan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mong Belok Kedinginan Sultan Trenggono, lirik lagu Sultan Trenggono Mong Belok Kedinginan, lirik Mong Belok Kedinginan Sultan Trenggono, lirik Sultan Trenggono Mong Belok Kedinginan, Kumpulan lirik lagu Sultan Trenggono terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Sultan Trenggono terlengkap
  Sultan Trenggono   Writed by Admin  79x     Sunday, 20-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram