Lirik lagu Jihan Audy Konslet
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dar Der Dor Sworo Bledek
Gawe Listrike Konslet
Dar Der Dor Sworo Mercon
Gawe Ndredek Ing Dodo

Dino Dino Malah ?
Ndang Sholat Lan Podo Tobat

Opo Ra Ngerti Dunyo Wes Podo Kiamat
Ndang Podo Ngaji, Cedeko Karo Pak Kyai

Ayo Konco Konco Bareng Bareng Podo Ndang Elinge Mati
Ojo Nguber Bondo, Mati Podo Ra Digowo
Mulane Kuwi Ayo Sholat, Ndang Podo Tobat
Opo Ora Ngerti Dunyo Iki Wes Podo Kiamat


Dar Der Dor Sworo Bledek
Gawe Listrike Konslet
Dar Der Dor Sworo Mercon
Gawe Ndredek Ing Dodo

Dino Dino Malah ?
Ndang Sholat Lan Podo Tobat

Opo Ra Ngerti Dunyo Wes Podo Kiamat
Ndang Podo Ngaji, Cedeko Karo Pak Kyai

Dino Dino Malah ?
Ndang Sholat Lan Podo Tobat
Dino Dino Malah ?
Ndang Sholat Lan Podo Tobat

Opo Ra Ngerti Dunyo Wes Podo Kiamat
Ndang Podo Ngaji, Cedeko Karo Pak Kyai
Ndang O Elingo Yen Mati Sopo Sing Nggowo
Mulane Kuwi Dadi Uwong Ojo Nguber Bondo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Konslet Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Konslet, lirik Konslet Jihan Audy, lirik Jihan Audy Konslet, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  276x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram