Lirik lagu Denny Caknan, Happy Asmara Satru 2
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wes Tak Pupuk Winihe Katresnanku, Kanggo Awakmu
Dungoku Tuku Lemu Urip Ayem Kanggo Senengmu

Aku Percoyo Winih Tresnamu, Nandes Mancep Ing Atiku
Opo Kurang Leh Ku Ngerteni Karepmu
Aku Yo Wis Ora Nglirik Liyane
Nek Kangen Ngomong Kangen, Rasah Tukaran Ae
Mbok Di Eman Eman Hubungane

Uwong Sing Tak Tresnani, Tak Gawe Sandaran Ati
Mbok Ojo Satru Satru Ae Sayangku
Jajal Rasah Percoyo Nek Trimo Kabar Ko Njobo
Aku Kerjo, Nguripimu Nggo Makmurne Atimu

Aku Ngenteni, Aku Ngertenimu Huooo
Huoo… Opo Kurang Lehku, Ngerteni Karepmu
Aku Yo Wis Ora Nglirik Liyane
Nek Kangen Ngomong Kangen, Rasah Tukaran Ae
Mbok Di Eman Eman Hubungane

Uwong Sing Tak Tresnani, Tak Gawe Sandaran Ati
Mbok Ojo Satru Satru Ae Sayangku
Jajal Rasah Percoyo Nek Trimo Kabar Ko Njobo
Aku Kerjo, Nguripimu Nggo Makmurne Atimu

Uwong Sing Tak Tresnani, Tak Gawe Sandaran Ati
Mbok Ojo Satru Satru Ae Sayangku
Jajal Rasah Percoyo Nek Trimo Kabar Ko Njobo
Aku Kerjo, Nguripimu Nggo Makmurne Atimu.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Satru 2 Denny Caknan, Happy Asmara, lirik lagu Denny Caknan, Happy Asmara Satru 2, lirik Satru 2 Denny Caknan, Happy Asmara, lirik Denny Caknan, Happy Asmara Satru 2, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan, Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan, Happy Asmara terlengkap
  Denny Caknan, Happy Asmara   Writed by Admin  1094x     Sunday, 03-04-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram