Lirik lagu Neng Yeni Bungsu Bandung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Neng Yeni.. Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Neng Yeni.. Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Dina Waktu Hiji Peuting
Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Dimana Atuh Dimana
Anjeun Ayeuna

Neng Yeni.. Aduh Neng Yeni
Tong Tega Anjeun Tulali
Teuteup Cinta Ka Anjeuna

Bulan Surem
Siga Anjeun Nu Keur Alum
Langit Rakeup Siga Anjeun Nu Keur Baeud

Sakapeungmah Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Hoyong Tepung Aduh Anjeun Teh Dimana

Neng Yeni.. Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Dina Waktu Hiji Peuting
Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Dimana Atuh Dimana
Anjeun Ayeuna

Neng Yeni.. Aduh Neng Yeni
Tong Tega Anjeun Tulali
Teuteup Cinta Ka Anjeuna

Bulan Surem
Siga Anjeun Nu Keur Alum
Langit Rakeup Siga Anjeun Nu Keur Baeud

Sakapeungmah Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Hoyong Tepung Aduh Anjeun Teh Dimana

Neng Yeni.. Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Dina Waktu Hiji Peuting
Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Dimana Atuh Dimana
Anjeun Ayeuna

Neng Yeni.. Aduh Neng Yeni
Tong Tega Anjeun Tulali
Teuteup Cinta Ka Anjeuna

Bulan Surem
Siga Anjeun Nu Keur Alum
Langit Rakeup Siga Anjeun Nu Keur Baeud

Sakapeungmah Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Hoyong Tepung Aduh Anjeun Teh Dimana
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Bungsu Bandung Neng Yeni, lirik lagu Neng Yeni Bungsu Bandung, lirik Bungsu Bandung Neng Yeni, lirik Neng Yeni Bungsu Bandung, Kumpulan lirik lagu Neng Yeni terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Neng Yeni terlengkap
  Neng Yeni   Writed by Admin  611x     Saturday, 30-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div