Lirik lagu Dewi Kirana Enak Ning Duwur
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kuayan Temen Enake
Kayan Apa Duh Rasane
Coba Sepisan Bae
Kakang Aja Kesuen

Kula Kang Pegel Nunggue
Sampean Langka Ngartine
Sun Rumah Tangga
Ampun Sengsara Bae

Reff:
Kula Pengen Ning Nduwur
Urip Seneng Lan Makmur
Kerja Kang Aja Nganggur
Aja Kalah Karo Batur

Pancen Enak Ning Nduwur
Yen Lagi Urip Subur
Batur Ngaku Sedulur
Aduh Kang Enak Ning Nduwur

Kuayan Temen Enake
Kayan Apa Duh Rasane
Coba Sepisan Bae
Kakang Aja Kesuen

Reff:
Kula Pengen Ning Nduwur
Urip Seneng Lan Makmur
Kerja Kang Aja Nganggur
Aja Kalah Karo Batur

Pancen Enak Ning Nduwur
Yen Lagi Urip Subur
Batur Ngaku Sedulur
Aduh Kang Enak Ning Nduwur

Kuayan Temen Enake
Kayan Apa Duh Rasane
Coba Sepisan Bae
Kakang Aja Kesuen

Kula Kang Pegel Nunggue
Sampean Langka Ngartine
Sun Rumah Tangga
Ampun Sengsara Bae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Enak Ning Duwur Dewi Kirana, lirik lagu Dewi Kirana Enak Ning Duwur, lirik Enak Ning Duwur Dewi Kirana, lirik Dewi Kirana Enak Ning Duwur, Kumpulan lirik lagu Dewi Kirana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dewi Kirana terlengkap
  Dewi Kirana   Writed by Admin  250x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram