Lirik lagu Nella Kharisma Kangen Suarane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sayang Aku Kangen Padamu
Kangen Beneran Hanya Untuk Kamu
Sayang Aku Cinta Padamu
Cinta Beneran Hanya Kepadamu

Kangen Suarane, Kangen Ngguyune
Sing Biso Nyanding Mung Biso Nyawang
Riko Hang Sun Eman

Gandeng Bebarengan, Gandeng Keloronan
Rino Lan Wengi Yo Dadi Siji
Ambi Kembange Ati

Mung Riko Hang Sun Sayang
Biso Keturutan Mugo-mugo Baen Bisa Sesandingan
Kangen Sing Biso Ilang
Sampek Kelayang-layang Heee Terbayang-bayang




Kangen Suarane, Kangen Ngguyune
Rino Lan Wengi Yo Dadi Siji Ambi Kembange Ati

Sayang Aku Kangen Padamu
Kangen Beneran Hanya Untuk Kamu
Sayang Aku Cinta Padamu
Cinta Beneran Hanya Kepadamu

Kangen Suarane, Kangen Ngguyune
Sing Biso Nyanding Mung Biso Nyawang, Riko Hang Sun Eman
Gandeng Bebarengan, Gandeng Keloronan
Rino Lan Wengi Yo Dadi Siji Ambi Kembange Ati

Mung Riko Hang Sun Sayang
Biso Keturutan Mugo-mugo Baen Bisa Sesandingan
Kangen Sing Biso Ilang
Sampek Kelayang-layang Heee Terbayang-bayang

Kangen Suarane, Kangen Ngguyune
Rino Lan Wengi Yo Dadi Siji Ambi Kembange Ati
Gandeng Bebarengan, Gandeng Keloronan
Rino Lan Wengi Yo Dadi Siji Ambi Kembange Ati

Kangen Suarane, Kangen Suarane, Kangen Suarane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kangen Suarane Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kangen Suarane, lirik Kangen Suarane Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kangen Suarane, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  262x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram