Lirik lagu Happy Asmara Tatu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Senajan Kowe Ngilang
Ra Biso Tak Sawang
Nanging Ning Ati Tansah Kelingan
Manise Janji-janjimu Kuwi Nglarani Ati

Senajan Aku Loro
Ning Seh Kuat Nyonggo
Tatu Sing Ono Dodo
Perih Rasane, Yen Eling Kowe, Angel Tambane

Opo Aku Salah?
Yen Aku Cerito Opo Anane
Wong Sing Ning Sandingmu
Ben Melu Krungu Piye Tenane

Opo Aku Salah?
Yen Aku Kondho Opo Anane
Ceritane Tresno
Naliko Mbiyen Aku Lan Kowe

Senajan Aku Loro
Ning Seh Kuat Nyonggo
Tatu Sing Ono Dodo
Perih Rasane, Yen Eling Kowe, Angel Tambane

Opo Aku Salah?
Yen Aku Cerito Opo Anane
Wong Sing Ning Sandingmu
Ben Melu Krungu Piye Tenane

Opo Aku Salah?
Yen Aku Kondho Opo Anane
Ceritane Tresno
Naliko Mbiyen Aku Lan Kowe

Wong Sing Ning Sandingmu
Ben Melu Krungu Sing Tak Rasakne
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tatu Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Tatu, lirik Tatu Happy Asmara, lirik Happy Asmara Tatu, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  141x     Friday, 20-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram