Lirik lagu Happy Asmara Tak Lalekne Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Salam Balik Kanggo Kowe Sing Tau Ning Ati
Piye Kabarmu Saiki
Opo Isih Kelingan Kowe Ngelarani
Kadung Jeru Diriku Mencintai

Dirimu Sepenuh Hati
Sepenuh Cinta
Tapi Mengapa Kau Pergi

Raiso Nompo Anane
Nompo Kahananku Sing Ora Sebanding Karo Kowe

Lilo Tak Lilakne Yen Pancen Iki Dalane
Kudu Pepisahan Karo Kowe
Lalekno Crito Iki Wes Tak Anggep Kowe Mati
Mergo Saiki Aku Wis Oleh Ganti

Salam Balik Kanggo Kowe Sing Tau Ning Ati
Piye Kabarmu Saiki
Opo Isih Kelingan Kowe Ngelarani
Kadung Jeru Diriku Mencintai

Dirimu Sepenuh Hati
Sepenuh Cinta
Tapi Mengapa Kau Pergi

Raiso Nompo Anane
Nompo Kahananku Sing Ora Sebanding Karo Kowe

Lilo Tak Lilakne Yen Pancen Iki Dalane
Kudu Pepisahan Karo Kowe
Lalekno Crito Iki Wes Tak Anggep Kowe Mati
Mergo Saiki Aku Wis Oleh Ganti

Lilo Tak Lilakne Yen Pancen Iki Dalane
Kudu Pepisahan Karo Kowe
Lalekno Crito Iki Wes Tak Anggep Kowe Mati
Mergo Saiki Aku Wis Oleh Ganti
Mergo Saiki
Ii-ii
Aku Wis Oleh Ganti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Tak Lalekne Kowe, lirik Tak Lalekne Kowe Happy Asmara, lirik Happy Asmara Tak Lalekne Kowe, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  105x     Wednesday, 18-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram