Lirik lagu Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys Pupusing Nelongso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
sliramu bedo ati bedo lambe

wes kadung mati rosoku
kangmas rungokno tangisku
becike kowe lungo soko uripku

keneng opo sifatmu saiki wes bedo
kowe ninggalke aku mentingke wong liyo
opo roso tresnamu saiki wes sirno
koyo lumut ing pinggir segoro

sesek nang njero dodo pancen ngalarake
arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
ojo selak batinmu marang kahananmu
kangmas pupusen roso tresnomu

opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
sliramu bedo ati bedo lambe

wes kadung mati rosoku
kangmas rungokno tangisku
becike kowe lungo soko uripku

paribasan ngranggeh lintang ning angkoso
kowe tego gawe loro marang tresno

iki wes dalanku, pilihane wong tuwaku
sepurane yen gawe loro atimu

sesek nang njero dodo pancen ngalarake
arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
ojo selak batinmu marang kahananmu
kangmas pupusen roso tresnomu

opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
sliramu bedo ati bedo lambe

wes kadung mati rosoku
kangmas rungokno tangisku
becike kowe lungo soko uripku

opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
sliramu bedo ati bedo lambe

wes kadung mati rosoku
kangmas rungokno tangisku
becike kowe lungo soko uripku

paribasan ngranggeh lintang ning angkoso
kowe tego gawe loro marang tresno

iki wes dalanku, pilihane wong tuwaku
sepurane yen gawe loro atimu
sepurane yen gawe loro atimu

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pupusing Nelongso Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys , lirik lagu Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys Pupusing Nelongso, lirik Pupusing Nelongso Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys , lirik Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys Pupusing Nelongso, Kumpulan lirik lagu Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys terlengkap, Download Lirik Lagu Pupusing Nelongso Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys , Chord dan Lirik Lagu Pupusing Nelongso Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys , Terjemahan Lirik Lagu Pupusing Nelongso Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys ,Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys Dangdut - Lirik Lagu Pupusing Nelongso, Profil Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys dan Lagu Pupusing Nelongso, Genre Dangdut - Lirik Lagu Pupusing Nelongso Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys Pupusing Nelongso
  Cover By Happy Asmara Feat Hasan Toys   Writed by Admin  424x     Tuesday, 23-01-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram