Lirik lagu Mus Mulyadi Rondo Ngarep Omah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ono Rondo Manggon Ngarep Omahku
Yen ‘ruh Aku, Deweke Ngguya-ngguyu
Yen Dheke Ngerti Aku Namatke
Carane Mlaku Soyo Digawe-gawe

[Reff:]
Kiro-kiro Umure Seket Pitu
Wis Meh Podo Karo Yuswane Ibu
Aku Ra Ngerti Opo Karepe
Saben Sore Aku Dikirimi Roti

Suwe-suwe Atiku Soyo Mundak Bingung
Kudu-kudu Kepingin Nyang Omahe, Ouh…
(tondo-tondo Keno Pelet Kuwi)

Kok Ndilalah Ibu Pirso Kabehe
Saben Teko Rotine Dibalekke
Atiku Tentrem Koyo Adate
Yen Tak Pikir Aku Kudu Ngguyu Dewe

[Kembali Ke Reff:]

Yen Tak Pikir Aku Kudu Ngguyu Dewe [2X]
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Rondo Ngarep Omah Mus Mulyadi, lirik lagu Mus Mulyadi Rondo Ngarep Omah, lirik Rondo Ngarep Omah Mus Mulyadi, lirik Mus Mulyadi Rondo Ngarep Omah, Kumpulan lirik lagu Mus Mulyadi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Mus Mulyadi terlengkap
  Mus Mulyadi   Writed by Admin  510x     Monday, 30-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram