Lirik lagu Langgam & Campursari Anting-anting
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ting Anting Mbang Cempaka
Tanda Mata Saka Seliramu
Ting Anting Tandha Tresna
Lahir Batin Sineksen Lintange Luku
Ling Eling Dhek Semana
Rembulane Ketutupan Mega
Gawe Kekesing Ati
Nganti-anti Tekane Si Jantung Hati
Anting-anting Dhik Kembang Cempaka
Wohing Aren Mbok Yo Eling Dhek Semana
Emprit Ganthil Mencok Neng Witing Pari
Tansah Kumanthil Ana Njeroning Ati
Ali-ali Dhik Kembang Kuningan
Dilali-lali Malah Tambah Kelingan
Manuk Gemak Mencok Neng Witing Sawo
Bareng Penak Yo Mas Yo Jo Ngona Ojo Ngono
Ting-anting Mbang Cempaka
Tanda Mata Uga Tanda Tresna
Ling-eling Dhek Semana
Yen Ra Nyandhing Rasane Neng Ati Gela
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Anting-anting Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Anting-anting, lirik Anting-anting Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Anting-anting, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  691x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram