Lirik lagu Langgam & Campursari Kencono Katon Wingko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ora Koyo Dek Semono
Katresnanmu Pancen Nyoto
Anane Mung Tansah Ngalembono
Ora Nate Gawe Gelo

Mulo Aku Yo Nimbangi
Tuhu Tresno Sarto Bekti
Tresnaku Ora Mung Ono Lati
Nanging Saterusing Ati

Opo Boyo Darurane Saiki Mung Lamis Wae
Katon Yen Wis Oran Nggape
Sak Solahe Mung Tansah Ngece…
Aduh Gek Kepriye…

Tak Rewangi Loro Lopo
Naqnging Yekti Tanpo Guno
Pancen Sliramu Wis Ora Tresno
Kencono Mung Katon Wingko

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kencono Katon Wingko Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Kencono Katon Wingko, lirik Kencono Katon Wingko Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Kencono Katon Wingko, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap, Download Lirik Lagu Kencono Katon Wingko Langgam & Campursari, Chord dan Lirik Lagu Kencono Katon Wingko Langgam & Campursari, Terjemahan Lirik Lagu Kencono Katon Wingko Langgam & Campursari,Langgam & Campursari Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kencono Katon Wingko, Profil Langgam & Campursari dan Lagu Kencono Katon Wingko, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Kencono Katon Wingko Langgam & CampursariKencono Katon Wingko
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  1785x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram