Lirik lagu Langgam & Campursari Layang Kangen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Layangmu Tak Tampa Wingi Iki
Wis Tak Waca Apa Karepe Atimu
Trenyuh Ati Iki Maca Tulisanmu
Ra Krasa Netes Eluh Neng Pipiku
Umpama Tanganku Dadi Swiwi
Iku Uga Aku Mesthi Enggal Bali
Ning Kepiye Maneh Marga Kahananku
Cah Ayu Entenono Tekaku
Ra Maido Sapa Wong Sing Ora Kangen
Adoh Bojo Pengin Turu Angel Merem
Ra Maido Sapa Wong Sing Ora Trenyuh
Ra Kepethuk Sawetara Pengin Weruh
Percaya..a Aku Kuatno Atimu
Cah Ayu Ngentenana Tekaku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Layang Kangen Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Layang Kangen, lirik Layang Kangen Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Layang Kangen, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  695x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram