Lirik lagu Nella Kharisma Demi Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dik Aku Bali Arep Nepati Janji
Tak Jaluk Kowe Ra Ngapusi
Lungaku Wingi Amung Golek Rejeki
Tak Buktek Ke Kowe Ojo Mbedo Ati

Wes Seprene Suwene Aku Lungo Ninggal Kowe
Adoh Paran Yo Mung Dinggo Kowe

Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supoyo Tetep Mulyo
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Koe Tekan Matiku

Rap :
Aku Lungo Ra Ngilang Nanging Mergo Kahanan
Aku Ora Ngapusi Bakal Tak Perjuangkan
Mikir Masa Depan Karo Golek Modal
Dinggo Sesuk Rabi Duduk Dipelaminan

Mugo Gusti Ngijabahi Aku Kowe Dadi Siji
Bakal Urip Bebrayan Ojo Wedi Kelangan
Aku Ning Sandingmu Ngancani Uripmu
Mergo Yo Mung Kowe Sing Gawe Seneng Atiku

Wes Seprene Suwene Aku Lungo Ninggal Kowe
Adoh Paran Yo Mung Dinggo Kowe

Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supoyo Tetep Mulyo
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Koe Takan Matiku

Rap
Mergo Tresno Aku Biso Adoh Paran Jaga Rasa
Godaan Teka Nanging Aku Ora Ngiwa
Saiki Wis Urip Bareng Susah Seneng Dilakoni
Ono Kowe Aku Wani Ngadepi Urip Iki

Matur Suwun Wis Gelem Nompo Aku
Sampun Percaya Karo Janji Janjiku
Bakal Tak Jaga Tekaning Patiku
Kanggoku Awakmu Kui Harga Diriku

Wes Seprene Suwene Aku Lungo Ninggal Kowe
Adoh Paran Yo Mung Dinggo Kowe

Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supoyo Tetep Mulyo
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Koe Tekan Matiku

Aku Lilo Adoh Omah Adoh Wong Tuwo
Demi Kowe Ben Supoyo Tetep Mulyo
Tresnaku Ra Bakal Ilang Senajan Adoh Paranku
Setiaku Karo Koe Tekan Matiku
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Demi Kowe Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Demi Kowe, lirik Demi Kowe Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Demi Kowe, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  408x     Wednesday, 01-01-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram