Lirik lagu Langgam & Campursari Blitar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Blitar Kutha Cilik Sing Kawentar
Edi Peni Gunung Kelud Sing Ngayomi
Blitar Jaman Jepang Nate Gempar
Peta Brontak Sing Dipimpin Supriyadi
Blitar Nyimpen Awune Sang Nata
Majapahit Eneng Candhi Penataran
Blitar Nyimpen Layone Bung Karno
Proklamator Lan Presiden Kang Kapisan
Ana Crita Jare Patih Gajahmada
Ingkang Bisa Nyawijekke Nuswantara
Lan Uga Bung Karno Kang Kondhang Kaloka
Eneng Tlatah Blitar Biyen Cilik Mula
Ora Mokal Blitar Dadi Kembang Lambe
Ora Mokal Akeh Sing Padha Nyatakke
Yen Ta Geni Ngurubake Semangate
Yen Ta Banyu Nukulake Patriote
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Blitar Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Blitar, lirik Blitar Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Blitar, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  5171x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram