Lirik lagu Langgam & Campursari Blitar
Blitar Kutha Cilik Sing Kawentar
Edi Peni Gunung Kelud Sing Ngayomi
Blitar Jaman Jepang Nate Gempar
Peta Brontak Sing Dipimpin Supriyadi
Blitar Nyimpen Awune Sang Nata
Majapahit Eneng Candhi Penataran
Blitar Nyimpen Layone Bung Karno
Proklamator Lan Presiden Kang Kapisan
Ana Crita Jare Patih Gajahmada
Ingkang Bisa Nyawijekke Nuswantara
Lan Uga Bung Karno Kang Kondhang Kaloka
Eneng Tlatah Blitar Biyen Cilik Mula
Ora Mokal Blitar Dadi Kembang Lambe
Ora Mokal Akeh Sing Padha Nyatakke
Yen Ta Geni Ngurubake Semangate
Yen Ta Banyu Nukulake Patriote
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Blitar Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Blitar, lirik Blitar Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Blitar, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  500x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram