Lirik lagu Manthous Setyo Tuhu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pamintaku, nimas sido asih
Atut truntut, tansah reruntungan
Ing sarino sawengine
Datan genggang sak rambut
Lamun adoh caket ing ati
Yen cedhak tansah mulat

Sido asih tuhu
Pindha mimi lan mintuno
Ayo nimas barengan netepi wajib
Sido asih bebrayan

Aku kang setyo satuhu
Wit biyen nganti saiki
Bebasane, peteng kepapag obor sumunar
Andika pangayomanku

Lahir-batinku wus nyoto
Mung sajak'e, andika semune kurang reno
Tondho yekti, paseksene rikalane
Ngangkat awrat
Mlampah tebih datan lesu (mugi lestariyo)

Mugi antuk berkahing widi
Andika mung tansah limpat
Panyuwunku, sedyo kulo
Tansah anglam-lami.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Setyo Tuhu Manthous, lirik lagu Manthous Setyo Tuhu, lirik Setyo Tuhu Manthous, lirik Manthous Setyo Tuhu, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap, Download Lirik Lagu Setyo Tuhu Manthous, Chord dan Lirik Lagu Setyo Tuhu Manthous, Terjemahan Lirik Lagu Setyo Tuhu Manthous,Manthous Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Setyo Tuhu, Profil Manthous dan Lagu Setyo Tuhu, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Setyo Tuhu ManthousSetyo Tuhu
  Manthous   Writed by Admin  68x     Saturday, 20-04-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram