Lirik lagu Manthous Pipo Londo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mas.. Timun Diiris-iris
Ojo Nglamun-ojo Ngelamun Ra Wis Uwis
Kecipir - Kecipir Dipangan Luwak
Yen Dipikir-dipikir Ngrusakake Awak

[reff:]
Mas.. Gethuk Opo-opo Telo
Yen Ra Pethuk- Yen Ra Pethuk Ojo Gelo
Mikul Suket, Yo Mas Yo, Ilang Taline
Yen Tresno Banget, Eh Pancen Angel Laline

Pipo Londo
Utang Gethuk Opo Nyaur Telo Dik
Tiwas Methuk Sing Dipethuk Ra Sido Teko

Pipo Londo
Ngenyam Pandan Digawe Kloso Dik
Tiwas Dandan Jebul Ning Ati Nelongso

Mas.. Jambu Opo-opo Jeruk?
Yen Ra Ketemu - Ra Ketemu
Mbok Ojo Ngamuk

Ketimun - Ketimun Dinggo Rujakan
Timbang Nglamun Yo Mas Yo
Ayo Guyonan

[kembali Ke Reff:]

Pipo Londo
Utang Gethuk Opo Nyaur Telo Dik
Tiwas Methuk Sing Dipethuk Ra Sido Teko

Pipo Londo
Ngenyam Pandan Digawe Kloso Dik
Tiwas Dandan Jebul Ning Ati Nelongso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pipo Londo Manthous, lirik lagu Manthous Pipo Londo, lirik Pipo Londo Manthous, lirik Manthous Pipo Londo, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap
  Manthous   Writed by Admin  279x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram