Lirik lagu Aftershine Aku Ikhlas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Nglakoni Kabeh Iki
Ikhlas Seko Ning Ati
Nggo Sliramu
Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku
Nggawe Loro Atimu
Aku Ora Menghargai
Koe Sing Gemati

Yowes Rapopo Rasah Digetuni
Cukup Aku Ngerti Perjuanganku
Dadi Esemmu Ning Uripmu

Sak Jembare Segoro
Aku Ikhlas Yen Akhire
Kudu Nompo Loro Iki
Tulong Ojo Koe Ninggalke Aku
Aku Pengen Ning Sandingmu

Aku Ngerti Mripat Iki Seko Koe
Aku Jaluk Ngapuro
Aku Pengen Awak Dewe Iso Berbarengan
Jogonen Sopo Sing Ngancani Koe Saiki
Gemateni De'e Ojo Disia Siake
Aku Iso Ninggalke De'e Demi Koe
Rungokno Aku Gunakno Mripat Iki
Kanggo Neruske Kebahagiaanmu
Aku Ikhlas Wes Aku Pamit

Yowes Rapopo Rasah Digetuni
Cukup Aku Ngerti Perjuanganku
Dadi Esemmu Ning Uripmu

Sak Jembare Segoro
Aku Ikhlas Yen Akhire
Kudu Nompo Loro Iki
Tulong Ojo Koe Ninggalke Aku
Aku Pengen Ning Sandingmu

Pancen Iki Dalane
Aku Raiso Nompo
Aku Wis Iso Nerimo
Tapi Aku Sing Ora Lilo
Pengenmu Kepie
Pengenku Nyanding Koe
Wes Lalekke Aku
Tak Cobo Nompo Anane

Mungkin Wis Takdire
Kudu Dikuatke
Nompo Kenyataane
Aku Ro Koe
Pancen Dudu Jodone
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Aku Ikhlas Aftershine, lirik lagu Aftershine Aku Ikhlas, lirik Aku Ikhlas Aftershine, lirik Aftershine Aku Ikhlas, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Aftershine terlengkap
  Aftershine   Writed by Admin  167x     Sunday, 06-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu