Lirik lagu Aftershine Tekan Semene
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kowe Sing Tau Nglarani
Ninggal Tatu Ning Njero Ati
Wes Semene Gedhene Perjuanganku
Kowe Ra Ngerteni

Tibo Tangi Tak Lakoni
Nggo Nyupayakne Kebahagiaanmu
Opo Wae Sing Tak Duwe
Tak Wenehke

Aku Sing Berjuang
Aku Sing Kelaran
Aku Sing Tenanan
Tego Mbok Nggo Dolanan

Tekan Semene
Critoku Ro Kowe
Kudu Tak Ikhlaske
Pancen Iki Takdire

Wes Cukup Wae
Rasah Diteruske
Ati Wes Ra Kuat
Bingung Arep Sambat
Pancen Kudu Lungo
Aku Wes Kesel
Mbok Sio-sio

Tibo Tangi Tak Lakoni
Nggo Nyupayakne Kebahagiaanmu
Opo Wae Sing Tak Duwe
Tak Wenehke

Aku Sing Berjuang
Aku Sing Kelaran
Aku Sing Tenanan
Tego Mbok Nggo Dolanan

Tekan Semene
Critoku Ro Kowe
Kudu Tak Ikhlaske
Pancen Iki Takdire

Wes Cukup Wae
Rasah Diteruske
Ati Wes Ra Kuat
Bingung Arep Sambat
Pancen Kudu Lungo
Aku Wes Kesel
Mbok Sio-sio

Tekan Semene
Critoku Ro Kowe
Kudu Tak Ikhlaske
Pancen Iki Takdire

Wes Cukup Wae
Rasah Diteruske
Ati Wes Ra Kuat
Bingung Arep Sambat
Pancen Kudu Lungo
Aku Wes Kesel
Mbok Sio-sio
Mbok Siak-siakno

Sak Tenane, Aku Ki Bakal Bali Neng Kene
Tempat Neng Ngendi Aku Iso Ndelok Kowe Ngguyu
Dinggo Terakhir Kaline
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tekan Semene Aftershine, lirik lagu Aftershine Tekan Semene, lirik Tekan Semene Aftershine, lirik Aftershine Tekan Semene, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Aftershine terlengkap
  Aftershine   Writed by Admin  69x     Monday, 28-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram