Lirik lagu Aftershine Buruh Cod
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Abote Wong Sing Nyambut Gawe
Kepontang-panting Atine Demi Kowe
Aku Mung Buruh COD
Opo Dayaku Sing Musuh Kae

Kurang Opo Aku Sayang Ro Sliramu
Wes Tak Upayakke
Nyambut Gawe Koyo Ngene
Senajan Mung Tok Sepelekke
Mugo Aku Ndang Oleh Gantine

Yen Wes Mantep Atimu
Wes Teteg Lakumu
Tak Ikhlaske Yen Pancen Akhire
Kudu Koyo Ngene

Aku Trimo Lungo
Kalah Bondo Dunyo
Aku Lilo Yen Kowe Lungo
Yaa-aa-aa-aa
Kurang Opo Aku Sayang Ro Sliramu
Wes Tak Upayakke
Nyambut Gawe Koyo Ngene (koyo Ngene)
Senajan Mung Tok Sepelekke
Mugo Aku Ndang Oleh Gantine (ndang Oleh Gantine)

Yen Wes Mantep Atimu
Wes Teteg Lakumu
Tak Ikhlaske Yen Pancen Akhire
Kudu Koyo Ngene

Aku Trimo Lungo
Kalah Bondo Dunyo
Aku Lilo Yen Kowe Lungo

Yen Wes Mantep Atimu
Wes Teteg Lakumu
Tak Ikhlaske Yen Pancen Akhire
Kudu Koyo Ngene

Aku Trimo Lungo
Kalah Bondo Dunyo
Aku Lilo Yen Kowe Lungo

Aku Tak Mundur
Timbang Soyo Ajur
Aku Tak Ngalah
Timbang Soyo Bubrah

Bola-bali Tok Larani
Rumangsamu Aku Ra Nduwe Ati
Bola-bali Tok Larani
Rumangsamu Aku Ra Nduwe Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Buruh Cod Aftershine, lirik lagu Aftershine Buruh Cod, lirik Buruh Cod Aftershine, lirik Aftershine Buruh Cod, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Aftershine terlengkap
  Aftershine   Writed by Admin  13x     Wednesday, 04-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram