Aftershine   Writed by Admin
Abote Wong Sing Nyambut Gawe Kepontang-panting Atine Demi Kowe Aku Mung Buruh COD Opo Dayaku Sing Musuh Kae Kurang Opo Aku Sayang Ro Sliramu Wes Tak Upayakke Nyambut Gawe Koyo Ngene Senajan Mung Tok Sepelekke Mugo A.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Kowe Sing Tau Nglarani Ninggal Tatu Ning Njero Ati Wes Semene Gedhene Perjuanganku Kowe Ra Ngerteni Tibo Tangi Tak Lakoni Nggo Nyupayakne Kebahagiaanmu Opo Wae Sing Tak Duwe Tak Wenehke Aku Sing Berjuang Aku Sing.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Aku Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu Aku Ora Menghargai Koe Sing Gemati Yowes Rapopo Rasah Digetuni Cukup Aku Ngerti Perjuanganku Dadi Esemmu Ning.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Aku.. Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu.. Duh Kang Mas.. Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu Aku.. Ora Menghargai Koe Sing Gemati.. Yowes Rapopo.. Rasah Digetuni.. Cukup Aku Ngerti Perjuangan.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Aku Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu Aku Ora Menghargai Koe Sing Gemati Yowes Rapopo Rasah Digetuni Cukup Aku Ngerti Perjuanganku Dadi Esemmu Ning.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Rino Ing Wayah Wengi Aku Eling Kowe Sek Mbiyen Ngancani Susah Seneng Dilakoni Bebarengan Tanpo Terpikirkan Akhire Bubaran Atiku Loro Njobo Njerone Ambyar Nyawang Sliramu Andang Nduwe Gandengan Iki Ati Udu Bahan Nggo.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play