Aftershine   Writed by Admin
Aku Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu Aku Ora Menghargai Koe Sing Gemati Yowes Rapopo Rasah Digetuni Cukup Aku Ngerti Perjuanganku Dadi Esemmu Ning.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Aku.. Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu.. Duh Kang Mas.. Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu Aku.. Ora Menghargai Koe Sing Gemati.. Yowes Rapopo.. Rasah Digetuni.. Cukup Aku Ngerti Perjuangan.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Aku Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu Aku Ora Menghargai Koe Sing Gemati Yowes Rapopo Rasah Digetuni Cukup Aku Ngerti Perjuanganku Dadi Esemmu Ning.. Read »
  Aftershine   Writed by Admin
Rino Ing Wayah Wengi Aku Eling Kowe Sek Mbiyen Ngancani Susah Seneng Dilakoni Bebarengan Tanpo Terpikirkan Akhire Bubaran Atiku Loro Njobo Njerone Ambyar Nyawang Sliramu Andang Nduwe Gandengan Iki Ati Udu Bahan Nggo.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play