Lirik lagu Aftershine Akhire Pisahan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Titip Kembang Iki
Dinggo Wong Sing Tak Tresnani
Dijogo Lan Ojo Nganti Ilang

Masio Ra Sesandingan
Ning Ati Tetep Sayang
Ning Mburimu Aku Wes Berjuang

Nanging Opo Kabeh Iki Raono Artine
Kowe Milih Ninggal Tresno Tulus Sing Tak Jogo
Kembange Wes Layu Koyo Janjimu Neng Aku

Tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
Kowe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
Tak Cobo Nglalekne Kenangan Sing Gawe Aku Loro
Ikhlas Kowe Lungo, Aku Ora Popo

Haa-aa-aa
Aa-aa-aa
Huu-uu-uu

Titip Kembang Iki
Dinggo Wong Sing Tak Tresnani
Dijogo Lan Ojo Nganti Ilang

Masio Ra Sesandingan
Ning Ati Tetep Sayang
Ning Mburimu Aku Wes Berjuang

Nanging Opo Kabeh Iki Raono Artine
Kowe Milih Ninggal Tresno Tulus Sing Tak Jogo
Kembange Wes Layu Koyo Janjimu Neng Aku

Tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
Kowe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
Tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
Ikhlas Kowe Lungo

Tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
Kowe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
Tak Cobo Nglalekne Kenangan Sing Gawe Aku Loro
Ikhlas Kowe Lungo, Aku Ora Popo
Haa-aa-aa

Aku Lilo
Dadio Wong Liyo Ning Uripku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Akhire Pisahan Aftershine, lirik lagu Aftershine Akhire Pisahan, lirik Akhire Pisahan Aftershine, lirik Aftershine Akhire Pisahan, Kumpulan lirik lagu Aftershine terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Aftershine terlengkap
  Aftershine   Writed by Admin  49x     Tuesday, 19-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome